Vulpița s-a întors! A realizat că-i place viața de oraș și că îl iubește pe Viorel

21.07.2020
Vulpița s-a întors! A realizat că-i place viața de oraș și că îl iubește pe Viorel

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari și să contureze o întreagă telenovelă. Deși cei doi nu au mai apărut la TV câteva zile, Vulpița dorind să se mute definitiv la Blăgești, se pare că și-a dat seama că viața de oraș este mai bună și s-a întors la Viorel.

Vulpița s-a întors! A realizat că-i place viața de oraș și că îl iubește pe Viorel

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Ea și-ar fi dat seama că e mai bine la țară, alături de familia ei. Deși își crease o viață nouă în București, tânăra a hotărât să renunțe la tot și să meargă la familia ei la Blăgești, dar și la un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, drept pentru care unii se bucurau că au scăpat de soții Stegaru, în timp ce unii regretau că a încetat spectacolul.

Cu toate acestea, se pare că Vulpița și Viorel s-au întors pe micile ecrane! Veronica a decis să revină la viața de vedetă, pe motiv că lipsa lui Viorel a făcut-o să realizeze cât de mult îl iubește și nu poate trăi fără el. De altfel, ea a mărturisit că este mult mai grea viața la țară decât cea de lux, pe care o duce la oraș.

Viorel a ajutat-o să-și schimbe look-ul

Veronica a venit în platou complet schimbată. Aceasta are un nou look. S-a vopsit roșcat, schimbare pe care a remarcat-o și Mirela, care chiar a apreciat-o, spunând că o face să semene mai mult cu o vulpe. Viorel a fost foarte încântat de cum arată soția sa, el fiind cel care a ajutat-o să aleagă culoarea și chiar a ajutat-o la procesul de vopsire.

„Viorel știe? Nu-ți stă rău. Veronica s-a făcut roșcată ca să fie mai aproape de Vulpița. Îți stă bine, e un reflex de castaniu roșcat. Acum îți pune ochii în evidență mai tare”, a fost reacția Mirelei Vaida.