Connect with us
Alex Bodi despre violențele din relația cu Bianca Drăgușanu: "A existat un episod.."

Vedete

Alex Bodi despre violențele din relația cu Bianca Drăgușanu: „A existat un episod..”

Alexi Bodi a făcut declarații cu privire la violențele din relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. S-a tot scris că cei doi au avut numeroase conflicte, iar totul a explodat în momentul în care au apărut imaginile cu Bianca având fața tumefiată. Ce s-a întâmplat între cei doi, din perspectiva omului de afaceri Alex Bodi.

Alex Bodi răspunde la întrebare: A bătut-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor din România. Cei doi au avut o relația tumultoasă și s-a scris chiar că au fost și violențe, mai ales după apariția unor imagini cu Bianca transfigurată. Vedeta a dat de înțeles că a suferit fizic din cauza relația pe care a avut-o în trecut, însă nu a spus niciodată cu subiect și predicat că Bodi a bătut-o.

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos, omul de afaceri a făcut declarații pe acest subiect controversat.

El a spus că a existat un episod de violență conjugală care s-a petrecut când era cu Bianca Drăgușanu la Viena. Afaceristul a spus că a fost un conflict care a degenerat în lovituri, și asta din cauza faptului că fosta lui iubită este geloasă.

„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci. A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Bodi a spus că nu dorește să-i facă rău Biancăi și tocmai de aceea nu divulgă lucruri care ar putea lămuri situația. Cu privire la imaginile în care Bianca apare întinsă pe jos, el spune că nu era din vina lui. Pe de altă parte, Bianca pare că a lăsat în urmă trecutul și trăiește fericită prezentul. Ea le-a dat și un sfat celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele. Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că, de la căldură, se strică”, a spus vedeta pe Instagram.

Cu privire la faptul că Alex Bodi ar fi violent a comentat și actuala lui iubită Daria Radionova care a spus că bărbatul nu a fost niciodată agresiv cu ea și nu i-a arătat niciodată vreun semn de violență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top