Cine este slăbiciunea lui Alex Bodi. Izbucnește în lacrimi numai când își amintește

22.01.2021
Cine este slăbiciunea lui Alex Bodi. Izbucnește în lacrimi numai când își amintește

Alex Bodi trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale în prezent. El se afla acum în arest la domiciliu și găsește tot felul de activități pentru a traversa mai ușor această piedică. Totuși, în această perioadă a fost susținut foarte mult de cei apropiați, dezvăluind, astfel, care este cea mai mare slăbiciune și cine îl emoționează cel mai mult pe marele afacerist.

Familia- slăbiciunea lui Alex Bodi

Alex Bodi trece printr-o experiență extrem de grea. Afaceristul are probleme cu legea, însă cel mai toare îl doare faptul că și-a făcut familia să sufere. Mama și tatăl lui sunt cea mai mare slăbiciune pentru afacerist și simte că i-a dezamăgit.

Totuși, cel mai greu de suportat e să își audă des mama plângând la telefon, întrebând dacă este bine, dacă are nevoie de ceva. El a reușit de fiecare dată să o liniștească și să-i explice că totul va fi bine și va depăși această situație, cum a făcut mereu.

Cât timp s-a aflat în arest, el nu a avut puterea de a-și suna părinții să le spună ce s-a întâmplat, mai ales că mama lui este foarte sensibilă. În tot acest timp, ea a slăbit foarte mult, dovadă că se consumă din cauza problemelor pe care le are Alex Bodi.

Tatăl său îi este și el alături și nu trece minut să nu se gândească la el. Mai mult, i-a scris o poezie prin care i-a transmis cele mai bune gânduri, dar și încurajările de care are nevoie în aceste momente grele.

Alex Bodi vrea s-o facă mireasă pe Daria

Deși a trecut deja prin două căsnicii nereușite, Alex Bodi încă are încredere în iubire și speră că lucrurile vor merge mai bine. Celebrul afacerist a mărturisit că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de rusoaica Daria Radionova și că este fericit alături de ea, însă totul depinde de dorința ei, dacă este aceeași. Dacă ar fi doar după el, nunta ar avea loc chiar anul acesta.

„Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin”, a spus Alex Bodi.