Connect with us
Alex Bodi, mesaj emoționant pentru Bianca Drăgușanu, imediat după despărțire

Vedete

Alex Bodi, mesaj emoționant pentru Bianca Drăgușanu, imediat după despărțire

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au tot certat și împăcat de nenumărate ori, iar după fiecare despărțire susțineau că decizia este una definitivă și nimic nu îi mai poate întoarce din drum. Cu toate acestea, ei se intersectau din nou și păreau mai fericiți decât niciodată. Totuși, Bianca și Bodi s-au despărțit din nou și vedeta este foarte hotărâtă că nu își va mai schimba decizia. La scurt timp după despărțire, Alex Bodi a transmis un mesaj emoționant pentru fosta lui soție.

Alex Bodi, mesaj emoționant pentru Bianca Drăgușanu, imediat după despărțire

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou. Ultima dată când s-au împăcat, cei doi păreau mai fericiți decât niciodată, pozau în cuplul perfect și au făcut tot felul de sacrificii pentru a sta împreună cât mai mult timp. Atunci când Bodi era în izolare după întoarcerea dintr-o țară cu probleme, Bianca Drăgușanu a încălcat regulile și a stat în compania iubitului ei.

Anunțul că relația lor a ajuns la sfârșit a fost făcut chiar de Bianca Drăgușanu. Aceasta a mărturisit că nu vrea să mai fie asociată cu nimic din ceea ce face Alex Bodi, de care s-a despărțit chiar în ziua în care se împlineau 2 ani de relație. Deși între ei a fost o iubire cu năbădăi, ea a ținut să-i mulțumească afaceristului pentru relația frumoasă pe care au avut-o, despre care a spus de mai multe ori că a marcat-o semnificativ.

Nici Bodi nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj fostei sale iubite. El a zis despre aceasta că este o femeie deosebită, care sigur își va găsi un partener pe placul ei. De altfel, i-a urat succes în toate ceea ce face, dar mai ales în a-și aduce alături fetița pe care o are cu Victor Slav.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea. Îi doresc mult succes în toate domeniile și să și-o aducă pe fiica ei, Sofia, lângă ea. Atunci va fi cu adevărat fericită.“, a declarat Alex Bodi,

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top