Connect with us
Despărțire definitivă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cine a pus punct

Vedete

Despărțire definitivă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cine a pus punct

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou, iar decizia este definitivă, după cum a anunțat Bianca. După o relație deloc liniștită, cu multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio chiar în ziua în care împlineau 2 ani de relație. Vedeta a fost cea care a pus punct și spune că nu intenționează să revină asupra deciziei.

Despărțire definitivă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi s-au despărțit chiar în ziua în care împlineau doi ani de relație, adică pe 1 septembrie. Anunțul cu privire la ruptura dintre cei doi a fost făcut de către vedetă, care a confirmat despărțirea în exclusivitate pentru Spynews.ro. Bianca Drăgușanu a fost cea care a pus punct relației cu omul de afaceri Alex Bodi. A fost o relație cu năbădăi, însă vedeta a ținut să-i mulțumească fostului ei partener pentru relația frumoasă pe care au avut-o.

Totodată, Bianca a declarat că este o femeie liberă, independentă și că nu își dorește ca numele ei să mai fie asociat cu vreo acțiune a fostului ei iubit.

„Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că îi dorește lui Bodi, tot binele din lume, dar ea crede că despărțirea a fost cea mai bună decizie. Ea nu a detaliat motivele pentru care a ajuns să pună punct, însă a spus că totul ar avea legătură cu o comunicare defectuoasă dintre ea și Bodi.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top