Lino Golden a confirmat separarea de Alex Velea. A primit critici dure în mediul online

05.10.2020
Lino Golden a confirmat separarea de Alex Velea. A primit critici dure în mediul online

Lino Golden și Mario Fresh, copiii adoptivi ai lui Alex Velea, s-au retras din familia Golden Boy Society. De atunci, scandalul a continuat în mediul online, unde părerile au fost împărțite. Dacă unii dintre oameni le-au luat apărarea celor doi tineri, alții i-au blamat pentru faptul că au părăsit echipa care i-a făcut faimoși. Chiar și de ziua lui, Lino a fost aspru criticat de un fost coleg, care i-a transmis un mesaj dur. Reacțiile au fost multe, iar celebrul artist nu a ezitat să răspundă și să recunoască separarea de Velea.

Lino Golden nu îl consideră tatăl lui pe Velea

Lino Golden este implicat într-un scandal de proporții cu Alex Velea și fosta echipă din care a făcut parte, după ce acesta a renunțat la colaborarea cu aceștia, pe motiv că ideile lor nu mai corelează, ajungând la concluzia că îi este mai bine pe drumul lui. Trapperul a fost aspru criticat și jignit în mediul online, pe motiv că a uitat de unde a plecat.

Ieri a fost ziua lui Lino, care a făcut o petrecere de zile mari, unde i-au fost alături toți prietenii, printre care și iubita lui, Andra Ghinea, dar și Mario Fresh, alături de Alexia Eram. Cu ocazia zile de naștere a acestuia, fostul său coleg, Joklass, i-a transmis un mesaj dureros tânărului artist, mai ales după ce Lino a precizat că singurul său tată este cel natural, pe care l-a pierdut în urmă cu ceva timp.

Joklass susține că Lino a uitat de unde a plecat și toate meritele sale și le atribuie, ca și cum nimeni nu l-ar fi ajutat. Se pare că relația lor nu mai este deloc una bună, motiv pentru care Lino l-a blocat. Tânărul a publicat mai multe instastories, explicând că îi este recunoscător lui Velea și speră că vor mai lucra împreună.

Antonia, replici dure

Antonia, soția lui Velea, a reacționat și ea la plecarea lui Lino și a lui Maryo Fresh. Aceasta a vorbit pe o rețea de socializare despre faptul că în mediul online circulă foarte multe victimizări și drame nefondate, rugându-i pe internauți să nu creadă nimic din toate acestea, făcând trimitere la cei doi băieți. În plus, ea a declarat că acestora le-au lipsit educația, respectul, bunătatea și modestia, din spusele ei reieșind că acestea au fost motivele pentru care au plecat cei doi de la Golden Boy Society.