Connect with us
Lino Golden a confirmat separarea de Alex Velea. A primit critici dure în mediul online

Vedete

Lino Golden a confirmat separarea de Alex Velea. A primit critici dure în mediul online

Lino Golden și Mario Fresh, copiii adoptivi ai lui Alex Velea, s-au retras din familia Golden Boy Society. De atunci, scandalul a continuat în mediul online, unde părerile au fost împărțite. Dacă unii dintre oameni le-au luat apărarea celor doi tineri, alții i-au blamat pentru faptul că au părăsit echipa care i-a făcut faimoși. Chiar și de ziua lui, Lino a fost aspru criticat de un fost coleg, care i-a transmis un mesaj dur. Reacțiile au fost multe, iar celebrul artist nu a ezitat să răspundă și să recunoască separarea de Velea.

Lino Golden nu îl consideră tatăl lui pe Velea

Lino Golden este implicat într-un scandal de proporții cu Alex Velea și fosta echipă din care a făcut parte, după ce acesta a renunțat la colaborarea cu aceștia, pe motiv că ideile lor nu mai corelează, ajungând la concluzia că îi este mai bine pe drumul lui. Trapperul a fost aspru criticat și jignit în mediul online, pe motiv că a uitat de unde a plecat.

Ieri a fost ziua lui Lino, care a făcut o petrecere de zile mari, unde i-au fost alături toți prietenii, printre care și iubita lui, Andra Ghinea, dar și Mario Fresh, alături de Alexia Eram. Cu ocazia zile de naștere a acestuia, fostul său coleg, Joklass, i-a transmis un mesaj dureros tânărului artist, mai ales după ce Lino a precizat că singurul său tată este cel natural, pe care l-a pierdut în urmă cu ceva timp.

Joklass susține că Lino a uitat de unde a plecat și toate meritele sale și le atribuie, ca și cum nimeni nu l-ar fi ajutat. Se pare că relația lor nu mai este deloc una bună, motiv pentru care Lino l-a blocat. Tânărul a publicat mai multe instastories, explicând că îi este recunoscător lui Velea și speră că vor mai lucra împreună.

Antonia, replici dure

Antonia, soția lui Velea, a reacționat și ea la plecarea lui Lino și a lui Maryo Fresh. Aceasta a vorbit pe o rețea de socializare despre faptul că în mediul online circulă foarte multe victimizări și drame nefondate, rugându-i pe internauți să nu creadă nimic din toate acestea, făcând trimitere la cei doi băieți. În plus, ea a declarat că acestora le-au lipsit educația, respectul, bunătatea și modestia, din spusele ei reieșind că acestea au fost motivele pentru care au plecat cei doi de la Golden Boy Society.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top