Connect with us
Alexandra Khefren, tânăra care și-a scos virginitatea, a făcut o dezvăluire de senzație, ea a spus ca toata povestea o invenție.

Vedete

Alexandra Khefren, tânăra care și-a „vândut virginitatea” unui milionar: „E un pârlit!”

Alexandra Khefren, tânăra despre care s-a spus că și-a vândut virginitatea pe 2.3 milioane de dolari unui milionar din Hong Kong, a făcut o dezvăluire-bombă.

Ea a afirmat că totul a fost doar o înscenare, pe care fostul ei iubit și ea au pus-o la cale pentru ca românca să se promoveze în lumea modelling-ului.

Această poveste nu e adevărată. E o strategie de marketing alcătuită de mine şi de fostul meu prieten. Nu există acel om din Hong Kong, e inventat de fostul meu prieten. Sper să am contracte mai multe şi să am o deschidere în lumea modellingului mai mare. Ideea i-a aparţinut lui. Am fost de acord, pentru că el va avea mai multe fete pe site-ul lui de escorte şi eu mai multe oportunităţi. Nu am primit un leu. Am fost pusă acolo la secţiunea <<virgine>> doar pentru poveste”, a declarat Alexandra pentru Cancan.

Mai mult decât atât, ea l-a caracterizat în termeni duri pe fostul iubit, spunând despre el că este „un pârlit, un sărac cu maşini închiriate şi care se vede mare bogătaş”.

“Nu ştie cum să se mai scoată şi să mintă pe toată lumea, fiindcă mai are puţin şi dă faliment. Un mincinos şi un laş, fiindcă în realitate niciuna dintre fetele pe care le-a promovat nu îşi vinde virginitatea. Amândoi ştim care este de fapt adevărul”, şi-a încheiat mărturisirea tânăra.

Citește și: Cine este Alexandra Corina Bogaciu, „sexy PSD-ista” ajunsă deputat de Ilfov

Citește și: 6 Motive pentru care femeile refuza sa faca sex

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top