Connect with us
Alexandra Stan, adevărul despre concurenții de la Survivor. Ce crede artista despre foștii ei colegi

Vedete

Alexandra Stan, adevărul despre concurenții de la Survivor. Ce crede artista despre foștii ei colegi

Survivor este cu adevărat competiția momentului, care scoate din concurenți tot ce este mai bun, dar și mai rău, pentru că aici ies la iveală cele mai interesante aspecte ale unei persoane.Alexandra Stan a participat și ea la Survivor și a fost eliminată de curând, când a precizat că nu mai poate face față. Imediat după ce a ajuns în țară, a început să spună adevărul despre colegii ei și ce s-a întâmplat cu adevărat în competiție.

Alexandra Stan spune tot despre colegii ei

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor după două luni de participare. Republica Dominicană i-a oferit cea mai bună șansă pentru a descoperi cine este cu adevărat și de ce este în stare, deși nu credea că va face prea mult față acestei competiții extrem de dificile. Drumul ei s-a oprit aici în ceea ce privește show-ul TV al momentului, dar ea nu are de gând să se oprească.

Alexandra Stan a declarat încă de când a ajuns la aeroport că vrea să facă lumină în ceea ce îi privește pe colegii ei. Astfel, artista a început cu Zanni, cu care a avut și ea unele altercații. Ea a mărturisit că, inițial, a avut o părere foarte bună despre el, dar pe parcurs s-a schimbat, pentru că nu a avut un comportament tocmai potrivit.

Cât despre Culiță și Elena, ea crede că sunt doi sportivi buni, dar care trebuie să învețe să socializeze, pentru că nu totul este despre sport la Survivor. Aceeași părere o are și despre Roxana Nemeș, despre care spune că este puternică, iar câștigători îi vedea pe Sorin și Marilena.

Despre Mellina de la Războinicii, Alexandra Stan nu are o părere prea bună și spune despr aceasta că este o persoană foarte falsă.

„Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate și el greșește că eu i-am zis că la multe faze greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun.

Și Culiță e bun și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Razboinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectiva sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică.” a declarat Alexandra la venirea în țară.

Alexandra Stan a revenit în țară

Alexandra Stan a venit în România după eliminarea de la Survivor. Faimoasa a fost trimisă acasă de medic, deoarece starea ei de sănătate nu era deloc una bună.

Artista spune că nu s-ar fi gândit să intervină astfel de probleme, deși are doar un rinichi din naștere, ceea ce implică multe riscuri. Până acum, ea nu a mai avut complicații din această cauză.

„Eu am un singur rinichi, așa m-am născut, știam asta când am plecat, dar nu am avut niciodată probleme, însă nici nu am avut niciodată efort atât de intens și zilnic.Nici nu am fost privată de mâncare pe o perioadă așa lungă. Eu mai țineam post, așa pentru mine, să fac un fel de cură de detoxifiere, dar nu atât de drastic’, a mai spus Alexandra Stan .

Artistei i-a fost foarte dor de mâncarea de acasă și simte acum nevoia să consume multe dulciuri. A mâncat 10 pachete de biscuiți când a ajuns acasă și spune că nu vrea să mai audă niciodată de cocos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top