Connect with us

Vedete

Alexandra Stan si-a aratat sanii la un concert I Foto HOT +18

Alexandra Stan va ramane multa vreme in memoria fanilor care au asistat la un concert recent al artistei. Incurajata si de vremea caniculara de afara si probabil si de caldura din clubul respectiv, cantareata a aparut in fata celor prezenti purtand o bluza transparenta si prin care i se puteau vedea sanii.

Alexandra Stan

Cu sfarcurile acoperite, Alexandra Stan a oferit momente incendiare spectatorilor si la finalul serii a confirmat curiosilor ce este implicata intr-o relatie.

Alexandra Stan 1

Noul iubit al blondinei este un tanar originar din Constanta, Bogdan Stratila, pe care nu l-a deranjat deloc faptul ca artista a aratat si altora ce forme frumoase are. „Prezentarea” tanarului de 28 de ani a fost facuta la concertul inedit. Alexandra a confirmat printr-un sarut si printr-o imbratisare pasionala cat de indragostita este de barbatul ce a fost implicat si intr-o casnicie, care s-a terminat insa cu un divort.

Citeste si: Un nou cuplu in showbiz. Cu cine se iubeste Alexandra Stan

Drama prin care a trecut ALEXANDRA STAN SE REPETA! Cantareata romanca: „M-a dat cu capul de bordul masinii si mi-a spart timpanul!”

Conform cancan.ro, Bogdan Stratila s-a insurat la 22 de ani cu Marina, studenta la Medicina veterinara si care a avut legaturi cu lumea modei. Din pacate pentru cei doi, mariajul nu a durat decat doi ani, astfel ca in toamna anului 2011 a fost pronuntat si divortul.

Se pare ca relatia dintre Alexandra si Bogdan merge foarte bine avand in vedere faptul ca acestia s-au si mutat impreuna in Capitala. De altfel, cantareata l-a prezentat si parintilor pe tanarul pe care il cunoaste de mai multi ani, dar de care s-a indragostit de abia in 2016. ”Iubitul meu este cel mai bun prieten al meu de 10 ani, l-am prezentat si parintilor. Amandoi am facut primul pas. S-a intamplat, nu a existat atractie intre noi, o singura data a existat o tentativa, dar am zis sa o lasam asa, apoi, vara trecuta, s-a intamplat sa ne indragostim unul de celalalt. Ne-am mutat impreuna, stam in Bucuresti, eu stau in Bucuresti de doi ani. Noi nu ne sfatuim cand ne imbracam, dar se intampla sa ne asortam. Micul dejun il facem impreuna, cine are timp. Nu ne gandim la asta”, a declarat Alexandra Stan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top