Connect with us

Vedete

Alexandru Arșinel nu s-a vindecat complet după infectarea cu coronavirus. Cum se simte acum actorul

Alexandru Arșinel a trecut printr-o experiență extrem de grea după ce s-a infectat cu coronavirus. Marele actor s-a vindecat după mai multe tratamente și două internări în spital ,dar mărturisește că încă a rămas cu ceva sechele și a fost afectat semnificativ, mai ales din punct de vedere psihologic.

Alexandru Arșinel, sechele după infectarea cu coronavirus

Alexandru Arșinel și soția lui au fost infectați cu noul coronavirus. Celebrul actor a trecut printr-o experiență destul de grea din cauza bolii, dar a reușit să se vindece după două internări. Situația nu a fost deloc una ușoară, pentru că imunitatea lui a fost afectată și a avut nevoie de tratamente speciale.

Maestrul a vorbit despre cum se simte acum, după ce s-a vindecat, dar nu a fost deloc prea pozitiv. Marele artist a explicat că, deși nu mai este pozitiv, urmările sunt destul de grave, pentru că el și soția trăiesc mereu cu gândul la ziua de mâine și starea lor psihică a fost foarte afectată.

Arșinel le este recunoscător copiilor pentru toată grija și le mulțumește, pentru că, fără ei, nu ar fi putut trece peste această încercare grea. Primul lucru pe care l-a făcut după ce a venit de la spital a fost să se spele bine, pentru a scăpa de mirosul de spital pe care deja nu îl mai suporta. Mirosul îi amintea de atmosfera de acolo, ceea ce nu era deloc plăcut.

„Am avut noroc, nu trebuie să fac un implant mamar și trebuie să mă apăr doar vizavi de această nenorocire. Nu spun că e ceva ușor, dar această pandemie este cumplită. Noroc că am dat peste un grup de specialiști. Nu înseamnă că ne simțim foarte bine. Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat. Grija pentru ziua de mâine persistă multe săptămâni. Am mâncat destul de bine. Am avut noroc că au fost copiii pe lângă noi. Printre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să fac un duș fierbinte ca să mă dezintoxic de mirosul de spital, de atmosfera de acolo. Nu e plăcut deloc.”, a declarat Arșinel.

Alexandru Arșinel, după vindecarea de covid

Alexandru Arșinel a mărturisit că se teme mereu pentru ce va urma și se gândește că, atunci când unul dintre ei va pleca, celălalt va avea mult de suferit. Maestrul spune despre soție că este un om foarte liniștit, care reușește să le transmită și celor din jur energia ei pozitivă.

„E o teamă pentru ziua de mâine, în caz de unul cedează, ce se întâmplă cu familia. Am avut noroc și de o echipă de medici excepționali și vreau să spun ca avem noroc. Ea este un om liniștit, un om care împrăștie în jurul ei liniște și calm. Nu este un om agitat ca mine. Suntem de peste 50 de ani împreună și ne leagă multe, e parte din viața mea.”, a adăugat artistul.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top