Connect with us

Vedete

Cum se simte Alexandru Arșinel. Actorul trebuie să urce pe scenă săptămâna viitoare

Celebrul actor Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă grea a vieții. Deși a mai avut experiențe neplăcute din cauza problemelor de sănătate, se pare că și acum este o situație destul de grea. Deși s-a vindecat de coronavirus și credea că lucrurile vor merge spre bine, se pare că actorul este încă în spital, sub supravegherea medicilor.

Arșinel încă este la spital

Alexandru Arșinel și soția lui au fost infectați cu coronavirus. Cei doi au avut o formă ușoară a bolii, dar au avut nevoie de suprevegherea medicilor, pentru că au o vârstă înaintată, dar și probleme grave de sănătate, respectiv handicap, diabet, ceea ce îi încadrează direct în categoria de risc.

Marele actor și soția sa s-au infectat cu COVID-19, după ce și-au făcut ambele doze de vaccin Pfizer. Astfel, starea lor de sănătate nu a fost una gravă, au avut simptome ușoare și au fost externați la scurt timp. Medicii au explicat că problemele nu au existat și situația nu s-a agravat pentru că au fost vaccinați. În caz contrar, lucrurile ar fi fost complicate. Cu toate acestea, Arșinel a ajuns din nou la spital.

Alexandru Arșinel se gândește deja la spectacole

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, deși s-a vindecat rapid de coronavirus. La doar câteva zile după ce a fost externat, el s-a simțit, din nou, rău. Actorul a trecut peste infecția cu COVID-19, însă viroza, vârsta înaintată și problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra sănătății sale și i-au afectat grav imunitate.

Arșinel nu știe ce întâmplă cu el sigur, dar speră că pe 15 mai va puteas urca pe scenă, pentru că are un spectacl programat. Oficialii au luat decizia de a mai relaxa măsurile în Capitală, astfel că s-a luat hotărârea de a se redeschide sălile de spectacol în interior, la capacitate redusă, de 30%. Arșinel speră că va putea să-i încânte pe fani și este nerăbdător să-și reia activitatea.

„Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile.

O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.’, a declarat Alexandru Arșinel pentru fanatik.ro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top