Alin Oprea își schimbă look-ul! Cântărețul a apelat la o intervenție chirurgicală

01.11.2020
Alin Oprea își schimbă look-ul! Cântărețul a apelat la o intervenție chirurgicală

Alin Oprea este într-un proces de schimbare, după despărțirea de soția sa. Cântărețul s-a tuns scurt, își lucrează corpul la sală, iar mai nou, s-a decis să apeleze la o intervenție chirugicală. Alin se gândește de ceva vreme la asta, și acum și-a luat inima în dinți și o va face.

Alin Oprea, schimbare de look

Alin Oprea trece printr-o serie de schimbări în viața lui sentimentală, dar și în ceea ce privește aspectul său fizic.  După despărțirea de soția sa, Alin a declarat că trăiește o altă viață, una în care se pune pe el pe primul loc, ceea ce nu a mai făcut de ani buni.

Artistul este decis să meargă pe mâna medicului estetician care să-l ajute să aibă din nou părul lung. El a declarat că motivul pentru care a hotărât să apeleze la implantul de păr a fost că întotdeauna i-a plăcut să aibă părul lung.

“Știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final. Asta și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia.”, a spus cântărețul.

Alin Oprea a spus că se gândește de multă vreme la această intervenție, însă nu a făcut-o până acum pentru că nu a avut încredere în rezultat. El nu este singura persoană publică cu implant de păr. De puțin timp, și Culiță Sterp a apelat la intervenția de implant.

“Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum. Această metodă pe care doctorul o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mai spus Alin Oprea.

Talisman

Alin Oprea și Tavi Colen s-au cunoscut în „Complexul Studențesc Regie”, pe când le cântau fetelor cu chitara. Înainte de a înființa grupul Talisman, cei doi au mai cântat împreună în formația Sin (1992-1994).

Prima audiție au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au și câștigat marele premiu. Piesa de rezistență a formației se numește „Atât de singur”.

Talisman a fost desemnată formația pop-rock a anului la premiile „Expres Muzical 1999”, a avut o colaborare cu formația Phoenix, cu care a imprimat maxi-single-ul „Ora Hora”, și a susținut concerte în Occident.

Au urmat apoi albumul „De ziua ta” (2000), videoclipul piesei cu același nume, albumul „Talisman live” audio și video (2001), albumul „Balade” (2003) și albumul „La prima vedere” (2004).

La sfârșitul anului 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci instrumentiști.