Connect with us
Alin Oprea a făcut primele declarații după separarea de familie! Care este versiunea lui

Știri

Alin Oprea a făcut primele declarații după separarea de familie! Care este versiunea lui

Solistul Alin Oprea a făcut primele declarații în legătură cu divorțul de soția sa Larisa. În urmă cu câteva săptămâni, artistul a promis că va vorbi despre schimbările din viața lui și că va face clarificări, și iată că s-a ținut de cuvânt. A confirmat despărțirea de femeia cu care are doi copii, și a explicat și de ce s-a ajuns în această situație.

Alin Oprea a făcut primele declarații după separarea de familie! Care este versiunea lui

Alin Oprea a vorbit despre ce se întâmplă în această perioadă, în viața lui. Solistul a declarat că ruptura dintre el și soția sa Larisa a intervenit o dată cu plecarea acesteia în Anglia unde a studiat fiica lor. Într-un interviu pentru Click!, fostul solist al trupei Talisman a spus că a simțit o eliberare și a considerat că este timpul să aibă grijă și de el. După o viață în care s-a procupat de bunăstarea familiei și a copiilor, a simțit că ar trebuie să-și îndrepte atenția spre propria persoană.

Artistul a răspuns acuzațiilor legate de problemele cu alcoolul pe care le-ar avea de mulți ani. Alin Oprea a spus că a consumat alcool, dar că nu a fost niciodată dependent. El a declarat că soția lui îi inducea starea că are probleme cu alcoolul, astfel încât, de la o vreme începuse și el să creadă acest lucru.

„Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate” , a declarat Alin Oprea.

Fostul „talisman” a vorbit și despre relația cu actuala lui iubită, cu care a fost văzut la mare. El a spus că acum este mai echilibrat, mai liniștit, și că a renunțat la tot ce era toxic în viața lui.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top