Connect with us
Alina de la Exatlon, dezvăluiri despre despărțirea dintre Ionuț și Nela

Vedete

Alina de la Exatlon, dezvăluiri despre despărțirea dintre Ionuț și Nela

Alina de la Exatlon face dezvăluiri despre despărțirea Jaguarului de soția sa. Alina a spus ceea ce crede și a declarat că îți dorește ca Ionuț și Nela să nu se despartă.

”Sunt sigura ca ii poarta o iubire imensa! As vrea sa cred ca zvonurile nu sunt adevarate. Daca au existat discutii, in orice relatie exista si le doresc sa treaca peste ele, pentru ca sunt sigura ca se iubesc foarte mult.

Chiar am fost intrebata astazi daca este adevarat, am spus ca nu stiu si imi doresc sa fie un zvon fals”, a spus Alina, potrivit KanalD.

Alina de la Exatlon e de părere că relația lor trebuie să meargă

Alina a vorbit și despre momentele frumoase dintre cei doi. Fosta concurentă de la Exatlon a spus că Ionuț i-a povestit mult despre relația pe care o avea cu Nela.

„Ionut mi-a povestit foarte multe ore de Nela: cum s-au cunoscut, fazele frumoase pe care le-au avut pe parcursul relatiei. O faza foarte frumoasa: era ziua lui de nastere si ea a rezervat o camera la hotel, flori, tort, un tort super! Si cand au plecat din camera de hotel au luat cartela si tortul s-a topit! Banuiesc ca ar fi trebuit sa mearga relatia lor, nu vad de ce nu ar merge”, a mai declarat Nela.

Alina Pană, de 31 de ani, a fost dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea ” Exatlon” de la Kanal D. Alina, fostă concurentă în Echipa Războinicilor, a atras atenția datorită capacității sale fizice. Alina este pasionată de sport, este culturistă și multiplă campioană.

Citește și Ionuț de la Exatlon a fost părăsit de soție! Chiar ea a făcut anunțul oficial: „N-ai fost pregătit să mă ai”

Alina Pană a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, concursul „Bikini Fitness Cipru”. A terminat pe locul 8 concursul „Arnold Clasic Europe” și a fost pe 3 concursul „Greek Cup Atena”.

Emisiunea a făcut-o extrem de populară pe Alina. Contul ei de Instagram este plin cu fotografii cu ea la sală și la concursurile de culturism, pozele postate primind sute de like-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top