Connect with us
Alina Laufer de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în șapte luni, cu gemeni

Vedete

Alina Laufer de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în șapte luni, cu gemeni

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în șapte luni, cu gemeni și se pare că s-a simțit rău și a avut nevoie de medici. Alina a fost dusă de urgență la spital și internată. Viitoarea mămică a pierdut lichid amniotic.

Alina Laufer de urgență la spital după ce a pierdut lichid amniotic

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, cu gemeni, a ajuns de urgență la spital. Vedeta a pierdut lichid amniotic și va rămâne internată, sub supravegherea medicilor, cel puțin două săptămâni de acum înainte.

Vestea îngrijorătoare a dat-o chiar soțul ei, Ilan Laufer care a spus că soția sa luptă, în fiecare moment, să ducă sarcina mai departe.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni”, a anunțat Ilan Laufer.

Alina Laufer de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în șapte luni, cu gemeni

Alina și Ilan Laufer erau foarte încântați de această sarcină și extrem de fericiți că vor avea doi copii gemeni. Ce li se întâmplă acum este o cumpănă, însă Ilan spera ca soția sa să treacă cu bine peste asta/ Ilan a spus că îi așteaptă pe toți trei acasă, sănătoși. El i-a rugat pe cei care o cunosc pe Alina, să se roage pentru ea. Ilan Laufer a mulțumit familiei pentru că le este aproape în aceste momente grele.

„Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris soțul Alinei, Ilan Laufer.

Alina Laufer a mai fost căsătorită cu Jorge pe numele său real Gheorghe Papagheorghe, cu care are o fetiță în vârstă de 12 ani pe nume Karina.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top