Connect with us
Alina Pușcaș, riticată dur de fani după ce a dezvăluit ce dietă ține

Vedete

Alina Pușcaș, criticată dur de fani după ce a dezvăluit ce dietă ține

Alina Pușcaș le-a povestit fanilor despre noua ei dietă, care a ajutat-o să scape d ekilogramele în plus și să obțină o siluetă de invidiat. Din păcate urmăritorii din mediul online nu au fost prea încântați de propunerea artistei și au criticat-o dur pentru că promovează astel de regimuri restrictive.

Alina Pușcaș, criticată dur de fani după ce a dezvăluit ce dietă ține

Prezentatoarea de la Antena 1 nu se aștepta la astfel de reacții după ce a decis să împărtășească cu fanii ei secretele siluetei sale. dieta pe care spune că a respectat-o cu strictețe este, ce-i drept, una foarte strictă și nu ar trebui să fie recomandatp nimănui fără acordul unui medic specialist. Vedeta susține că a curmat consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, iar trei zile a consumat numai orez fiert.

Fanii nu au ezitat să comenteze la postarea vedetei și au acuzat-o că este inconștientă să urmeze un asemenea regim, dar mai ales să îl împărtășească și cu toți cei care o urmăresc.

„Dacă vreodată un specialist în domeniu, echilibrat, care nu promite rezultate rapide prin înfometare și 3 zile de orez gol, recomandă așa ceva….mă las de facultate! Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, medici, nutriționiști citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea. Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat”, a scris unul dintre urmăritori.

Oamenii au bombardat-o cu comentarii răutăcioase, dar Alina Pușcaș se ține tare și nu vrea să șteargă postarea, deși mai multe persoane i-au recomandat asta. Ea susține că dieta a primit-o de la Monica Anghel, care o ține de ani de zile cu rezultate foarte bune.

„Dietă am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciuniă”, a scris Alina Pușcaș.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top