Connect with us
Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea se află în spital

TV

Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea se află în spital

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a ieșit pozitivă la testul de coronavirus. Ea a mai precizat că a ales să se testeze singură, având în vedere că în ultima perioadă a ținut legătura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezintă. Momentan aceasta se află în spital și este asimptomatică.

Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea se află în spital

Alina Pușcaș s-a alăturat listei de celebrități care s-au infectat cu noul coronavirus. Primul a fost Marcel Pavel, urmat apoi de Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu.

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a ținut să precizeze că “nu s-a aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care au stat în apropierea celor confirmați”. Cu toate acestea, mai mulți colegi s-au întâlnit în ultimele săptămâni, motiv pentru care foarte multe persoane din trust au decis să se testeze.

„Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a explicat Pușcaș.

Deși majoritatea personalului de la Antena 1 se află internat la spitalul Matei Balș, Alina Pușcaș se află la spitalul militar mobil din Otopeni, unde a povestit că are condiții foarte bune și liniște.

„Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a explicat Pușcaș.

Prezentatoarea îndrăgitei emisiuni de divertisment spune că nu are niciun simptom și se simte foarte bine. De altfel, ea este cu zâmbetul pe buze și foarte optimistă.

„Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare”, a explicat vedeta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top