Connect with us
Alina Vidican vrea sa divorteze de Cristi Borcea

Vedete

Alina Vidican vrea sa divorteze de Cristi Borcea

Alina Vidican ii cere divort lui Cristi Borcea, dupa nici 5 ani de casnicie. Sotia dinamovistului ar fi facut deja primul pas si s-a intalnit cu un avocat pentru a discuta ce trebuie sa faca pentru a se separa legal de Borcea.

Situatie din ce in ce mai complicata pentru Cristi Borcea, care risca sa ramana barbatul … unei singure femei. Alina Vidican s-a intalnit deja cu un avocat si are de gand sa inainteze actele de divort. Mai mult de atat, din cauza relatiei extraconjugale cu Valentina Pelinel, sotia lui Borcea ar fi decis sa stearga tatuajele cu fostul actionar al lui Dinamo.

„Nu voi renunta niciodata la sotul meu si voi lupta pentru casnicia mea” – declara Alina Borcea la tv. Acum, la aproape doua luni de la declansarea scandalului cu Valentina Pelinel, sotia dinamovistului pare sa se fi razgandit. Alina ar fi facut deja primul pas si s-ar intalnit cu un avocat pentru a discuta ce presupune separarea de Cristi Borcea.

Picatura care a umplut paharul Alinei ar fi, se pare, mesajele publice pe care Valentina Pelinel i le-a transmis tatalui copilului, aflat in inchisoare. Pe de alta parte, desi este clar pentru toata lumea ca Borcea este tatal copilului Valentinei Pelinel, fostul manechin nu a confirmat niciodata acest lucru.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel

Intr-un interviu acordat recent pentru Teotrandafir.com, Valentina Pelinel povestea:

Te-ai gandit cum o sa-l cheme, unde si cum vei naste?
Valentina Pelinel – Despre cand nasc, nu as putea sa va dau un raspuns exact:). In principiu, la sfarsit de mai, dar… Dumnezeu stie cand va vrea bebe sa iasa. Ma gandesc sa nasc in Romania dar nu se stie daca asa se va si intampla.
Stii cum e cu femeile gravide…Hormonii…Idei :)))
Numele o sa si-l aleaga el, curand, pt ca e foarte inteligent, asa il simt si stie ce vrea. Hehe

Ce le-ai spune celor care vorbesc despre tine neincetat, de cand ai anuntat ca esti insarcinata?
Valentina Pelinel
– Deocamdata… NIMIC!:)

Ce le-ai sfatui pe femeile insarcinate care au hotarat sa aduca pe lume un copil si nu toti cei din jurul lor le inteleg decizia ?
Valentina Pelinel
– Un copil e un prilej de bucurie maxima! O viata noua e motiv de sarbatoare si nimeni nu trebuie sa justifice asa ceva sau sa ceara justificari nimanui. Doar Dumnezeu ingaduie viata si aici nu e nimic de comentat.
Sa fim recunoscatori si fericiti.

Dincolo de scandalul dintre Alina si Valentina, ramane de vazut ce hotarare va lua Cristi Borcea si daca va accepta divortul de Alina. Cu siguranta, insa, telenovela Borcea-Vidican-Pelinel mai are inca multe episoade de oferit publicului.

CITESTE SI: O romanca este obligata sa isi trimita fiica in Mexic, la tatal ei miliardar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top