Connect with us
Amna nu se poate întoarce în țară după eliminarea de la Survivor. Problemele de sănătate nu-i permit să zboare cu avionul

Vedete

Amna nu se poate întoarce în țară după eliminarea de la Survivor. Problemele de sănătate nu-i permit să zboare cu avionul

Survivor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din țara noastră. Acest show se bucură de mare succes încă de la primul sezon și a câștigat mulți fani în tot acest timp. Prima concurentă eliminată este Amna, pe care toți au catalogat-o drept cea mai slabă din punct de vedere al aptitudinilor ei. Situația este foarte dificilă pentru ea, pentru că problemele de sănătate nu-i permit să se întoarcă în țară.

Amna are corpul plin de vânătăi

Amna a rezistat în emisiune doar o săptămână. De-a lungul parcursului ei, colegii au catalogat-o drept cea mai slabă concurentă. Drept dovadă, au propus-o pentru eliminare, ceea ce s-a și întâmplat. În ediția de duminică, 17 ianuarie, aceasta a părăsit show-ul de la Kanal D și se pregătește să meargă în România, pentru că drumul ei în această competiție s-a încheiat.

După ce a aflat verdictul, ea și-ar fi dorit să meargă acasă să se recupereze și să de odihnească. Totuși, medicul i-a sugerat să mai stea un timp în Republica Dominicană, pentru că starea ei de sănătate este una precară. Organismul este slăbit și nu ar putea suporta un zbor atât de lung. Mai mult, corpul ei este plin de vânătăi din cauza probelor grele la care a participat și are nevoie de recuperare.

„Din cauza problemelor de sănătate, doctorii spun că organismul meu nu e pregătit pentru un zbor atât de lung 🥺 Așa că, sunt nevoită să mai rămân câteva zile aici 🙏 Abia aștept să pot să vin A C A S Ă ❤️”, a scris Amna pe reţelele de socializare.

Amna, momente de sinceritate la Survivor

Amna a avut parte de un moment de sinceritate în cadrul emisiunii, unde a vorbit despre lucrurile care nu se văd la televizor și pe care doar cei din competiție le simt. Ea a mărturisit că igiena este una precară în Republica Dominicană și că te expui multor riscuri când alegi să mergi acolo.

„Vă dați seama că la televizor e o treabă, ce-i acolo, e altceva. Ești în lumea a treia, nu te poți spăla pe mâini, nu poți să faci absolut nimic. Ești asumat, poți să iei orice. Nu dau vina pe nuca de cocos amărâtă sau pe mâna nespălată a unui coleg”, a declarat Amna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top