Connect with us
Amna, pe mâna medicilor imediat după Survivor. Artista se operează de urgență

Vedete

Amna, pe mâna medicilor imediat după Survivor. Artista se operează de urgență

Celebra cântăreață Amna trece prin momente de groază. Ea a plecat de la Survivor după puțin timp de la intrarea în competiție din cauza faptului că a fost nominalizată de colegii săi spre eliminare, dar și pentru că și-a dorit să meargă acasă din cauza stării sale de sănătate. Problemele s-au agravat, iar Amna trebuie să se opereze de urgență pentru a scăpa de ele.

Amna se operează vineri

Cântăreața Amna a participat la Survivor și a plecat repede din competiție, fiind prima eliminată. Artista are probleme grave de sănătate, motiv pentru care și-a dorit să iasă cât mai repede din competiție, pentru că acestea s-au complicat și mai tare în Republica Dominicană.

Din nefericire, Amna a mers la medic pentru mai mult investigații și a aflat că trebuie să-și scoată fierea, pentru că are niște chisturi care îi dau mari bătăi de cap. Astfel, vineri, la ora 12.00 va ajunge pe masa de operație și va trece printr-o intervenție destul de complicată. Artista și-a făcut toate analizele necesare și este gata să scape de durerile pe care i le provoca bila.

”Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat artista pentru click.ro

Amna, despre problemele ei de sănătate de la Survivor

Celebra cântăreață a explicat că problemele ei de sănătate nu s-au agravat la Survivor, dar i-au dat bătăi de cap și acolo. Ea avut complicații la inimă, stomac, și a luat și o bacterie din Republica Dominicană, care i-a provocat dureri mari de stomac.

Deși înainte de a pleca în Republică a mers la medic pentru a se asigura că este aptă pentru o astfel de competiție și medicul i-a dat acordul, se pare că nu a rezistat și a fost nevoită să plece mai devreme decât ar fi trebuit.

„Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos.

Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta’, a spus Amna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top