Connect with us
Anamaria Prodan a dezvăluit care este singura dezamăgire din căsnicia ei

Vedete

Anamaria Prodan a dezvăluit care este singura dezamăgire din căsnicia ei

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că, în ciuda aparențelor, există și mici neajunsuri în căsnicia lor. Ea a povestit care este singura dezamăgire pe care o are alături de antrenor.

Anamaria Prodan a dezvăluit care este singura dezamăgire din căsnicia ei

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au o relație care a fost îndelung comentată, însă care a trecut cu siguranță testul timpului. Cei doi par a fi mai apropiați ca niciodată, dar între ei există și mici probleme ca în orice familie. Anamaria a povestit recent că cea mai maire dezamăgire pe care o are este aceea că nu poate merge in vacanță alături de soțul ei.

Ea a dezvăluit că în toți anii de când sunt împreună nu au mers niciodată într-o vacanță. Multe familii nici nu are concepe așa ceva, însă ea susține că le este pur și simplu imposibil să facă asta. Anamaria a explicat și motivul pentru care nu se poate relaxa într-o vacanță alături de întreaga ei familie. Se pare că programul pe care îl au nu le permite nici măcar o mică escapadă. Multora nu le vine să creadă că deși trăiește în lux, Anamaria Prodan nu se bucură de vacanțe relaxate departe de stresul problemelor cotidiene.

“Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”.

Soția lui Reghe a dat din casă și a recunoscut că habar nu are câți bani face soțul ei, deși au conturile comune. Ea nu este interesată de sumele pe care Laurențiu le câștigă, ba chiar îi este urât să facă tot felul de calcule și preferă să se ocupe el de tot ce ține de partea financiară.

“Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă. Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citată mai sus.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top