Connect with us
Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan. Ce acuzații i-a adus impresarei

Sport

Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan. Ce acuzații i-a adus impresarei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai celebre impresare de fotbal. Aceasta este mai mereu în atenția presei pentru stilul extravagant pe care îl adoptă și gesturile cu care șochează mai mereu. Antrenorul Dan Alexa este impresariat de aceasta, iar relația dintre ei a fost întotdeauna bună. Cu toate acestea, au existat și momente mai picante, cum ar fi cel când bărbatul a fost de Anamaria la finalul unui meci. Se pare că cei doi au revenit în prim-plan cu un schimb de replici.

Dan Alexa a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan. Ce acuzații i-a adus impresarei

În urmă cu aproximativ un an, între Anamaria Prodan și Dan Alexa a fost un conflict în urma căruia impresara l-a lovit cu pumnul peste față pe antrenor. În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, lucrurile au degenerat. Chiar dacă ambele persoane implicate au afirmat la acea vreme că divergențele dintre ei au pornit din cauza jocului slab al unor fotbaliști, unele voci susțin că între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și altele ar fi fost motivele de ceartă.

Ambii au negat aceste afirmații, iar impresara a explicat că Dan este cel mai apropiat om al lor și, totodată, produsul ei, ceea ce l-a nemulțumit pe Alexa. El a afirmat că nu este creația acesteia și că tot ceea ce a dobândit până acum a fost prin muncă, exclusiv meritul său, nicidecum al altcuiva. De altfel, el susține că Prodanca a contribuit doar la imaginea lui, însă talentul său de antrenor nu-l poate contesta nimeni.

 „Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă.”, a declarat Dan Alexa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top