Connect with us
Anamaria Prodan a început anul 2021 cu probleme. Cum se simte fiica ei care a fost operată

Vedete

Anamaria Prodan a început anul 2021 cu probleme. Cum se simte fiica ei care a fost operată

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele, la final de 2020 și început de 2021. Fiica ei, Sarah Dumitrescu, a ajuns pe mâna medicilor și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Tânăra este sportivă și a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu câteva luni. Cum se simte acum fiica Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan are probleme cu fiica ei cea mică

Anamaria Prodan a trecut prin mari emoții în ultima zi din 2020. Fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu, a fost operată la unul dintre membrele inferioare. În urmă cu câteva luni, tânăra în vârstă de 20 de ani a trecut prin aceeași experiență, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

Ieri, 31 decembrie 2020, fata a postat pe Instagram o poză făcută imediat după ce a ieșit din sala de operație. Tânăra a arătat că este puternică și foarte optimistă cu privire la recuperarea ei și la revenirea pe teren. De altfel ea este activă pe rețelele de socializare unde are și foarte mulți fani. Spre deosebire de sora ei mai mare cu un an, Rebecca, Sarah Dumitrescu nu este atât de scumpă va vedere și postează, din când în când, poze cu ea, de la meciuri, poze cu prietenii, sau familia.

Anamaria Prodan a început anul 2021 cu probleme. Fiica ei cea mică a fost operată

Sarah Dumitrescu a debutat pe data de 1 noiembrie a lui 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA – ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan ar putea deveni a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel, după Gabriela Mărginean și Florina Pășcălău.

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Din căsnicia celor doi a rezultat și Rebecca, născută în anul 1999.

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan – una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țara noastră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top