Connect with us
Anamaria Prodan, detalii despre prima căsnicie și despre cum a refuzat cererea în căsătorie a lui Reghe

Vedete

Anamaria Prodan, detalii despre prima căsnicie și despre cum a refuzat cererea în căsătorie a lui Reghe

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din țara noastră și, de altfel, singura femeie-impresar sportiv. Dintotdeauna, ea a fost o persoană ambițioasă și a luptat să ajungă sus, unde este acum. Chiar de ziua ei, Prodanca a lansat o carte autobiografică, în care a vorbit, printre altele, și despre prima ei căsnicie și cum a marcat-o acest pas, dar și despre cum l-a refuzat pe Reghe când a cerut-o în căsătorie pentru prima dată.

Anamaria Prodan nu regretă nimic din ce a făcut

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din țara noastră și se bate chiar și cu cele din afară, având în vedere că are tot ce își dorește și urcă din ce în ce mai mult. Cu toate acestea, puțini știu prin câte experiențe a trecut și ce a marcat-o cel mai mult. Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani și, cu această ocazie, a lansat cartea „Da, sunt cea mai bună!”, în care a vorbit despre cele mai picante secrete ale sale.

Printre altele, ea a vorbit și despre prima ei căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar mariajul lor a durat până în 2007. Cei doi au împreună două fete: Rebecca și Sarah Dumitrescu, în vârstă de 20 și 21 de ani.

Anamaria Prodan a mărturisit că acest bărbat a cucerit-o cu felul lui de a fi, nu neapărat pentru imaginea sa de om de succes, iar lucrurile între ei au evoluat rapid. Ea a vorbit cu drag despre fosta sa căsnicie, semn că nu îi poartă deloc pică celui care, de altfel, i-a oferit și doi copii. Ei s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut și au decis ca, pe parcurs, să se cunoască. Se pare că timpul i-a separat.

„Am plecat din țară fără să știe nici măcar părinții mei sau ai lui. Dar nu înainte de a ne anunța mamele că…ne căsătorim! Șoc total pentru ambele părți! Am mers pe rând la fiecare și am explicat că avem tot timpul să ne cunoaștem, că tocmai de-aia ne luăm, să treacă anii și să ne descoperim.”, a scris Anamaria.

Cât despre Reghe, se pare că cei doi s-au cunoscut încă de când nu aveau nici măcar 20 de ani. Cei doi au fost împreună un timp, însă Anamaria a decis că nu este momentul să se implice atât de mult atunci când Laurențiu a cerut-o în căsătorie. Cei doi și-au promis atunci că, în cazul în care se vor reîntâlni peste ani, iar sentimentele vor fi la fel de puternice, să dea o șansă iubirii lor. Ceea ce au și făcut, iar acum formează o familie fericită, împlinită, care a trecut testul timpului și a demonstrat că nimic nu o poate destrăma.

„Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu când el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…) i-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. Ne-am despărțit, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la ceas de rememorare.”, povestește Anamaria Prodan, în autobiografia ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top