Connect with us
Anamaria Prodan confirmată cu coronavirus. De unde unde a luat vedeta temutul virus

Vedete

Anamaria Prodan confirmată cu coronavirus. De unde unde a luat vedeta temutul virus

Anamaria Prodan a fost confirmată cu noul coronavirus. Vedeta se află în izolare la domiciliu, iar starea ei de sănătate este bună. Impresara a început să se simtă rău la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a participat la o ședință cu oficialii și cu jucătorii de la FC Hermannstadt.

Anamaria Prodan are coronavirus

Impresara Anamaria Prodan este infectată cu noul coronavirus. Potrivit Gandul.ro, vedeta s-ar fi infectat de la jucătorii lui FC Hermannstadt. A fost plecată la Sibiu la o ședință a clubului, iar când s-a întors acasă a început să se simtă rău. Nu a stat pe gânduri și și-a făcut testul pentru depistarea coronavirusului.

Din nefericire pentru vedetă, rezultatul testului a fost pozitiv. Anamaria Prodan spune că se simte bine și că urmează un tratament anti-coronavirus.

”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

La FC  Hermannstadt sunt opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. Printr-un comunicat de presă, clubul a anunțat că au fost depistate opt cazuri de infecție, atât în rândul fotbaliștilor, cât și în staff.  Mai exact este vorba de cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului care au contractat virusul SARS-COV 2.

“În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staff-ului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu.

Precizăm că acest aspect nu pune în pericol meciul din șaisprezecimile Cupei României, pe care FCH îl va disputa mâine, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

Impresara Anamaria Prodan este implicată la clubul de Liga 1 FC Hermannstadt, acolo unde fiica sa, Rebecca, în vârstă de 21 de ani, este conducătoare în mod oficial.

Anamaria este fiica solistei de muzică populară Ionela Prodan, decedată în 2018. Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din iunie 2008.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top