Connect with us
Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de dragoste pe Facebook lui Florentin Petre, după scandalul de infidelitate cu Dan Alexa.

Vedete

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un fost fotbalist român

După ce Ionel Ganea a acuzat-o că ar avea o relație cu Dan Alexa, Anamaria Prodan a fost fotografiată în compania unui alt antrenor român.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost fotografiată de paparazzi Wowbiz în compania lui Florentin Petre. În realitatea, aceasta s-a întâlnit cu acesta pentru a-i promova afacerea acestuia.

Citește și: Cum a slăbit SPECTACULOS Prodanca! Rețeta miraculoasă a acesteia

Fostul internațional român are o cofetărie, care produce prăjituri Bio, iar Anamaria Prodan i-a făcut acestuia reclamă pe Facebook.

Citește și: Pe Anamaria Prodan o știe toată lumea. Cum arată sora ei

Impresara s-a amuzat pe seama scandalului generat de Ionel Ganea și i-a scris pe rețeaua de socializare lui Petre că îl iubește. „Te iubesc, Florentin Petre”, este mesajul postat de acesta. „Și eu te iubesc”, i-a scris acesta.

Dan Alexa a divorțat. De unde a pornit scandalul de infidelitate cu Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, Ionel Ganea a reacționat dur după numirea lui Dan Alexa în funcția de antrenor al echipei Concordia Chiajna. Fostul fotbalist a dat de înțeles că Anamaria Prodan, prietenă cu primarul din comuna ilfoveană, ar fi fost în spatele acestei numiri. El a avansat varianta conform căreia fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo ar avea o relație extraconjugală cu impresara

„Cu antrenorul de la Chiajna, impresarul anului are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi?”, a spus Ganea pentru sport.ro.

Prodanca și Alexa au negat acest lucru, afirmând că între ei este doar o relație de prietenie.

Între timp au apărut informații în presă conform cărora Alexa a divorțat de Izabela soția sa. Femeia nu a vrut să comenteze motivele despărțirii.”Din respect pentru fetele mele şi pentru Dan Alexa, ca este tatăl lor, nu vreau să comentez! Motivele ne privesc doar pe noi doi!”, a spus Izabela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top