Connect with us

Vedete

Anamaria Prodan răspunde zvonurilor despre divorțul de Reghecampf: „Vă rog să…”

Anamaria Prodan s-a săturat de zvonurile cum că relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf are probleme. S-a tot scris în ultimul timp că cei doi au neînțelegeri și, mai mult decât atât, că ar divorța sau ar fi divorțat deja. Anamaria a dat un răspuns tuturor acestor speculații care este destul de interpretabil.

Anamaria Prodan clarifică zvonurile despre divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan a răspuns zvonurilor cu privire la divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara a postat o poză pe contul ei de Instagram, în care apare alături de Laurențiu și de cei patru copii. Alături de această poză, vedeta a scris un mesaj adresat tuturor celor care spun că ea și Reghecampf nu mai formează un cuplu.

Ea a spus că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România și că așa va rămâne mereu. Anamaria l-a lăudat pe soțul ei, spunând că este un profesionist de înalt nivel și un om minunat.

„Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată Romania. Așa va rămâne pe veci in ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită , de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile de familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul si care ne iubeste fara limita”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan răspunde zvonurilor despre divorțul de Reghecampf: „Vă rog să…”

Impresara a ținut să precizeze că este mândră că soțul ei nu dă curs acestor zvonuri și că nu face declarații de niciun fel. Ea spune că zvonurile despre divorț vin de la oameni frustrați care nu vor călca niciodată pe urmele lui Reghecampf, sau a familiei lor. La final, Anamaria i-a rugat pe toți să respecte dragostea dintre ea și soțul ei și să ia exemplu de la ei.

„Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra ca soțul meu Laurentiu Reghecampf nu intra in aceasta mocirla, nu da declarații, nu vorbește cu presa, sta departe de tot. Asta face numai un bărbat unic precum este soțul meu. Va rog sa respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pt ca suntem cei mai buni!”,  a mai spus Anamaria.

Astfel a încheiat impresara mesajul pentru toți cei care spun să ea și Reghecampf s-au despărțit și că pozează, de formă, într-o familie fără probleme. Într-un interviu recent, Anamaria a spus că aceste zvonuri au apărut și ca urmare a faptului că ea călătorește mult și are multe proiecte care o țin uneori la distanță de soțul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top