Connect with us
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf planuiesc sa lanseze reality show-ul "Prodanca si Reghe" pe Youtube.

Vedete

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pregatesc un reality show online

Anamaria Prodan planuieste sa apara impreuna cu Laurentiu Reghecampf si cu familia in reality show-ul „Prodanca si Reghe”, care va putea fi vizionat pe Youtube.

De ce online? Pentru ca tinerii si chiar majoritatea oamenilor au smartphone-uri. Daca au chef sa se uite la noi, intra pe YouTube si se amuza alaturi de noi, in direct, ne pot scrie comentarii si putem sta oricat impreuna. Orice secret va fi dezvaluit, totul va fi transparent si curat. Cum suntem noi. „, a declarat Anamaria Prodan pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan a mai spus ca va posta pe noul canal de Youtube video-uri inedite, filmulete si imagini care nu au mai fost vazute pana acum. Ea a mai precizat ca intentioneaza ca in acest an sa deruleze mai multe proiecte si va incerca sa fie mai activa pe Facebook.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu sunt la primul reality show de acest gen. In 2013-2014 a filmat si la Antena 1 un astfel de show, insa era proiectul Intact Media si suma pusa in joc pentru aceste sezone era de 100 de mii de euro.

Vezi si:10 vedete pe care am dori sa le vedem la SUPRAVIETUITORUL

foto:looktv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top