Anamaria Prodan vrea să adopte un copil: ”Efectiv să-l iei să-i schimbi destinul”

Ultimul update: miercuri 4 martie 2020 13:18 Data publicării: luni 24 februarie 2020 11:14
Autor , în Vedete

Anamaria Prodan a declarat recent că își dorește să adopte un copil dintr-o țară săracă, să îi schimbe destinul complet. Impresara a impresionat pe toată lumea cu această declarație, mai ales că acum ea are copii deja mari și cu unul nou născut nu i-ar fi deloc ușor.

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil: ”Efectiv să-l iei să-i schimbi destinul”

Impresara numprul 1 din românia vrea să ofere o șansă la o viață mai bună unui copil dintr-o țară săracă precum Somalia. Ea a povestit că acesta este un vis al ei mai vechi i încă îl ia în considerare. Totodată, ea a menționat că nu este adepta adopțiilor la distanță.

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan, scrie Cancan.

Anamaria Prodan este împreună cu soțul ei de mai bine de 10 ani și au împreună cu băiețel. Anamaria mai are doi copii din căsătoria cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar Laurențiu Reghecampf mai are un băiat din căsătoria anterioară cu Mariana Pfeiffer. Acum se pare că cei doi iau în considerarea adopția unui alt copilaș.

Citește și: Andreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”

 

Sursa: Huff.ro
Comentarii