Connect with us
AndreeAndreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”a Berecleanu, un nou mesaj acid: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”

TV

Andreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”

Andreea Berecleanu ripostează după ce colega ei de trust, Sonia Ruxandra Matei, a denigrat-o public și a băgat-o într-un scandal de proporții. Întrebată de un fan ce are de gând să facă, fosta prezentatoare de la Observator a confirmat că deja a dat-o în judecată pe colega ei.

Andreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”

Sonia Ruxandra Matei a postat în urmă cu câteva zile un mesaj foarte acid la adresa Andreei Berecleanu. Vestea că Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul a venit ca un trăsnet pentru toți cei care o iubesc. Se pare totuși că unii dintre foștii ei colegi nu au o părere foarte bună despre ea și acum au găsit oportunitatea de a se exprima. Sonia Ruxandra Matei a numit-o prompteristă pe Berecleanu, afirmând că nu este o jurnalistă adevărată, ci doar o prezentatoare obsedată de machiaj.

Andreea Berecleanu nu a avut o reacție publică până de curând. Un internaut și-a făcut curaj și a întrebat-o ce părere are despre afirmațiile colegei sale. ”Sarut mana, dna. Andreea, ce parere aveti de neica nimeni Sonia Ruxandra Matei? Care va denigreaza, datorita popularitatii pe care o aveti, evenimentelor la care ati participat, frumusetii dvs., inteligentei, rafinamentului si verticalitatii, si nu in ultimul rand familiei frumoase pe care o aveti.Urat din partea dumneaei, poate ca dansa a pornit conflictul cu Antena 1 contra dvs., colega pe care dvs. ati inclus-o ca facand parte din familie. Invidie, neputinta… rusine din partea dnei., sa stiti ca pentru noi ramaneti aceiasi doamna pe care o iubim si o stimam”, a scris persoana respectivă în dreptul unei fotografii postate de Berecleanu.

Vedeta a răspuns imediat, în mod neașteptat. Mulțumesc pentru aprecieri! Cred ca ati definit-o dv foarte bine. Am dat-o deja în judecată”, a scris vedeta.

Citește și: Calendar ortodox 24 februarie 2020. Cruce Neagră – Întâia şi a doua aflare a capului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top