Connect with us
Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a publicat de ziua ei

Vedete

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a publicat de ziua ei

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Marți, 2 februarie 2021, este zi de mare sărbătoare în familia Sînă-Serea. Frumoasa soție a lui Adi Sînă împlinește 40 de ani și este răsfățata zilei. Anca și Adi Sînă formează un cuplu de câțiva ani și au construit împreună o familie numeroasă. Toți cei șase copii o sărbătoresc astăzi pe mama lor.

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a publicat de ziua ei

Anca Serea este sărbătorita zilei de 2 februarie. Vedeta împlinește 40 de ani și a fost felicitată încă de la miezul nopții de fanii ei de pe rețelele de socializare. Acolo soția lui Adi Sînă a postat o poză cu ea și un buchet de flori, iar la descriere a pus un mesaj emoționant, de maximă recunoștiință.

„2.02. 2021 și 40 de ani! Toți buni, frumosi și liniștiti! Mulțumesc, mama și mulțumesc Doamne!”, este mesajul postat de Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a publicat de ziua ei

La scurt timp după postare au început să curgă aprecierile și comentariile. Peste 5.000 de oameni i-au arătat Ancăi faptul că o îndrăgesc și se bucură pentru ea. Foarte mulți dintre ai i-au și scris urări de La mulți ani și toate cele bune. Printre cei care au comentat a fost și soțul Ancăi Serea, cântărețul Adi Sînă, care i-a spus că o iubește.

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România, și peste toate, mamă a șase copii. Arată incredibil la vârsta de 40 de ani și de curând a revenit la vechea ei pasiune – televiziunea. Anca prezintă știrile din sport la Prima TV.

„Ma intorc cu entuziasm la pupitrul stirilor sportive. In aceste luni mi-au lipsit telespectatorii si colegii. Am simtit ca ma aflu in locul potrivit, inca din prima zi. Sunt fascinata de tot ce tine de munca in redactie si de abia astept sa lucrez alaturi de colegi la redactarea stirilor”, spunea Anca Serea înainte de revenirea pe micile ecrane.

Vedeta de la Prima Tv nu a avut o viață ușoară, rămânând fără soț la o vârstă fragedă. Și-a crescut exemplar cei doi copii pe care îi avea cu acesta, după care l-a cunoscut pe Adi Sînă cu care are încă patru copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top