Connect with us
Anca Serea revine în televiziune. Prima apariție vineri, 11 decembrie

Vedete

Anca Serea revine în televiziune. Prima apariție vineri, 11 decembrie

Anca Serea revine pe micile ecrane. Frumoasa soție a lui Adi Sînă va prezenta știrile sportive de la Prima Tv. În tot acest timp în care a lipsit de pe micile ecrane, Anca s-a dedicat copiilor și familie sale, dar acum este foarte bucuroasă că va reveni la pupitrul știrilor.

Prima apariție a Ancăi Serea la știri va fi vineri, 11 decembrie

Vineri, 11 decembrie 2020, va avea loc prima ediție a Focus Sport prezentată de către Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a declarat că a cântărit foarte bine această decizie, dat fiind că se afla în discuții și cu alt trust TV. În final vedeta a acceptat să intre la cârma știrilor sportive de weekend, întrucât timpul limitat din cursul săptămânii nu i-ar permite acest job.

„Decizia a fost bazată datorită oamenilor din spatele camerelor, cu care am o relație specială, cei care nu se văd. E o ambiție să mai dau ce pit având în vedere că am deja 40 de ani. Va fi doar pe weekend pentru că în timpul săptămânii n-aș fi putut să prezint. Mă leagă foarte multe amintiri și lucruri frumoase. Am cedat în detrimentul unui rating mare la un alt post de televiziune. Sunt fericită cu decizia luată și sper să fie bine”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK

Anca este una dintre cele mai frumoase și naturale femei din showbiz-ul românesc. Este discretă și nu vorbește decât despre copiii ei și familia care o fac foarte mândră.

Anca Serea a devenit cunoscută după apariția pe prima copertă a revistei Cosmopolitan România. A fost imaginea mai multor branduri importante din țara noastră.

Soția lui Adi Sînă și-a început cariera în modeling în 1999 când a participat la concursul Elite Model Look, pe care l-a și câștigat. Anca a apărut în emisiunea Andreei Marin, „Surprize, surprize” în rolul îngeraşului, iar ca actriță a jucat în piesa „Sangre ardiente”, la Teatrul Naţional.

Chiar dacă nu a mai apărut atât de mult pe micile ecrane, Anca a ținut legătura cu fanii ei pe contul său de Instagram, acolo unde are aproape 500.000 de urmăritori.

Anca și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Au împreună o familie numeroasă cu șase copii, de toate vârstele.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top