Connect with us
Anca Serea are planuri mari de sărbători. Unde vrea să plece și ce temeri are vedeta

Vedete

Anca Serea are planuri mari de sărbători. Unde vrea să plece și ce temeri are vedeta

Anca Serea a avut, la fel ca toată lumea, un 2020 ciudat. Nici familia ei nu a scăpat de temutul virus, pentru că soțul ei, Adi Sînă, s-a infectat și a fost nevoit să se izoleze de familie și de cei din jur. Din fericire, tot greul a trecut, iar acum Anca și familia ei se pregătesc pentru o vacanță binemeritată de sărbători.

Unde pleacă Anca Serea de sărbători

Anca Serea – revenită recent pe micile ecrane la știrile sportive de la Prima TV, are planuri mari pentru sărbători. Anca a declarat pentru FANATIK că își dorește să plece, cu toată familia, la ski, dar nu cu avionul, ci cu mașina.

Prezentatoarea știrilor Focus Sport și-a făcut planuri pentru Crăciun și Anul Nou, dar nu poate fi sigură de nimic, încă, pentru că așteaptă să vadă ce schimbări apar în legătură cu restricțiile din contextul pandemiei.

Planul Ancăi este să plece cu toată familia la munte în Austria, întrucât Viena este una dintre destinațiile preferate ale ei și ale soțului.

Asta este dorința vedetei. Să petreacă sărbătorile, alături de familia ei numeroasă, în afara țării. Pentru asta nu și-au făcut rezervare la avion, întrucât pe Anca o îngrijorează ideea de avion. Cei doi soți și copiii lor minunați vor pleca cu mașina, dar totul depinde de restricțiile care se vor impune din cauza pandemiei.

„Ne-am dori să mergem afară. Probabil o să mergem în Austria. Ne-am fi propus să mergem la Viena și apoi la schi. Oricum plecăm cu mașina și sunt un pic speriată de avion. Dacă situația ne va permite, în funcție de ce restricții se vor impune din cauza pandemiei, vom petrece sărbătorile afară”, a dezvăluit Anca Serea în exclusivitate pentru FANATIK. 

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au șase copii, de toate vârstele: David, Leah, Moise, Noah, Ava și Sarah.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top