Connect with us
Anca Serea, din nou pe patul de spital. Are nevoie de o transfuzie cu sânge

Vedete

Anca Serea, din nou pe patul de spital. Are nevoie de o transfuzie cu sânge

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora, în ultima vreme, a tot ajuns la spital. În dimineața aceasta, soția lui Adi Sînă s-a simțit atât de râu, încât a fost nevoie să ajungă pe mâna medicilor. Cum familia Sînă este recunoscută pentru relația deschisă pe care o are cu fanii de pe Internet, Adi le-a spus acestora prin ce trece Anca.

Ana Serea a ajuns, din nou, la spital

Anca Serea și familia ei trec prin momente grele, cauzate de niște probleme de sănătate cu care vedeta se confruntă de mai mulți ani. Astăzi, Adi Sînă, soțul ei, și-a anunțat fanii că Anca este la spital. Cei doi și-au obișnuit fanii de pe rețelele de socializare să le spună tot ce se întâmplă în familia lor, și iată că asta se întâmplă și în momentele grele.

„Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a anunțat Adi Sînă.

La scurt timp după acest anunț, Anca a intrat pe Internet unde a oferit câteva detalii legate de starea ei de sănătate. Vedeta a încercat să își liniștească fanii, și le-a spus că în cel mult trei zile se va întoarce în sânul familiei. Vedeta se confruntă cu o anemie care o chinuie de foarte mulți ani. Ea a declarat că are un stil de viață nesănătos și foarte agitat, iar corpul ei se resimte. Deși analizele sunt bune, are hemoglobina mare și se simte extrem de slăbit, motiv pentru care s-a internat.

Anca Serea a mai spus că, cel mai probabil, va avea nevoie de o transfuzie cu sânge.

„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a mărturisit mama copiilor lui Adi Sînă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top