Connect with us
Anca Serea, mesaj dureros de pe patul de spital

Vedete

Anca Serea, mesaj dureros de pe patul de spital

Anca Serea a povestit prin ce clipe cumplite a trecut în ultimele zile. Acum vedeta se află în spital, la București și este în stare stabilă, dar totul a început câd se afla peste hotare. Din nefericire, Anca a trecut prin momente de panică, simțindu-se extrem de rău și a ajuns cu greu în țară, la medicii ei.

Anca Serea, mesaj dureros de pe patul de spital

După ce a anunțat că se află pe patul de spital, soția lui Adi Sînă a primit o mulțime de mesaje de la toți cei care o îndrăgesc. Fanii s-au îngrijorat pentru ea și au bombardat-o cu întrebări, așa că ea a decis să facă lumină și să povestească tot.

Din păcate lucrurile nu sunt prea bune pentru Anca Seara, care se află și în acest moment tot în spital, după o criză foarte urâtă. Se pare că ea a început să se simtă rău când se afla în Bulgaria și a fost nevoită să meargă într-un spital de acolo, unde situația ei nu a fost gestionată prea bine. Atât ea cât și soțul ei au tras o sperietură zdravănă.

Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorare, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sanatate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul ei) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună.

Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, povestește vedeta.

Se pare că experința pe care Anca a avut-o cu sistemul sanitar din Bulgaria a fost una foarte neplăcută, care a amplificat gravitatea situației sale. Din fericire ea a reușit să ajungă la București, unde se află sub stricta supraveghere a medicilor. Deși analizele ei nu arată deloc bine în acest moment, ea are toate șansele să își țină problemele de sănătate sub control.

”A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București.

Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5″, a povestit Anca Serea

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top