Connect with us
Anca Serea, declarații despre cel de-al șaptelea copil. Este nerăbdătoare să devină mamă

Vedete

Anca Serea, declarații despre cel de-al șaptelea copil. Este nerăbdătoare să devină mamă

Anca Serea este una dintre cele mai celebre femei din țara noastră, care a apărut din nou pe micile ecrane. Ea și Adi Sînă au căsnicie frumoasă și sunt părinții a șase copii. În ultima vreme, viața lor a fost destul de agitată și probleme s-au ținut scai de ei, însă nu și-au pierdut speranța și au încredere că totul va fi bine, într-un final. În plus, deși au o familie foarte numeroasă, se gândesc și la cel de-al șaptelea copil și își doresc să devină părinți din nou.

Anca Serea se visează din nou mămică

Anca Serea își dorește să devină din nou mamă. Ea a mărturisit că se gândește să facă și al șaptelea copil, pentru ca familia ei să se mărească. Celebra Anca Serea a declarat că încă de mică a fost atrasă de copii și îi plăcea să-i îgrijeasă pe cei ai vecinilor. În plus, și-ar fi dorit să devină educatoare, pentru a petrece și mai mult timp în preajma celor mici.

Însă, are o grădiniță chiar acasă. Ea nu regretă faptul că a dat naștere atâtor copii și este foarte împlinită cu viața ei, însă îi lipsește doar odihna, mărturisind că nu prea mai are timp de dormit de când a devenit mamă și are multe responsabilități. Cu toate acestea, își dorește și al șaptelea copil.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum.”, a mărturisit Anca Serea, la Pro TV.

Anca Serea este deja mamă a șase copii. Ea și Adi Sînă au o familie numeroasă și sunt mândri de tot ce au realizat până acum. Cu toate acestea, lucrurile nu stau prea bine în acest moment pentru ei, având în vedere că au ceva datorii și chiar sunt implicați într-un proces.

Totuși, un lucru bun s-a întâmplat în viața Ancăi Serea. Bneta se întoarce la marea sa iubire, profesia care a consacrat-o, urmând să prezinte rubrica sportivă alături de Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV. În 2011, ea a mai prezentat știrile sportive.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top