Connect with us
Anda Adam, anunț despre a doua sarcină: "Pot să vă spun sută la sută"

Vedete

Anda Adam, anunț despre a doua sarcină: „Pot să vă spun sută la sută”

Anda Adam are o fetiță minunată și a declarat în repetate rânduri că își mai dorește copii. După ce anul trecut a spus cp este pregătită pentru al doilea copil, artista a venit acum cu vești noi pentru fanii ei.

Anda Adam, anunț despre a doua sarcină: „Pot să vă spun sută la sută”

Anul trecut Anda Adam a anunțat că se simte mai pregătită ca niciodată să devină mamă, așa că fanii au încpeut să o preseze cu întrebări pe rețelele de socializare. Așadar, artista s-a decis să facă lumină și a declarat că nu mai este deloc pregătită, așa cum susținea cu doar câteva luni în urmă.

„Am niște priorități: voi fi imaginea unui produs alimentar cu foarte multe proteine, voi lansa o piesă în limba engleză peste o săptămână, după care un tur de emisiuni de promovare pentru piesa pe care o lansăm și am multe cântări afară”, a declarat Anda Adam pentru Libertatea.

Cântăreața le-a atras atenția fanilor că nu este cazul să o considere însărcinată, chiar dacă o vor vedea la un moment dat cu brutică.

„Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a mai spus cântăreaţa pentru aceeaşi sursă.

Citește și: Bombă în showbiz! Andreea Marin a adoptat doi copii

Citește și: HOROSCOP RUNE FEBRUARIE 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele încep o viață nouă, Vărsătorii se lăfăie în bani

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top