Connect with us
Anda Adam este noua "victimă" a Oanei Zăvoranu. Ce a putut să spună despre ea

Vedete

Anda Adam este noua „victimă” a Oanei Zăvoranu. Ce a putut să spună despre ea

Anda Adam se numără printre vedetele care au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu și despre care acesta a și-a spus public părerea sinceră. Actrița a pornit o campanie de atac la persoanele publice din România, mai ales la cele active pe Instagram, cunoscute și ca influenceri. Zăvoranu încearcă să convingă publicul că sunt persoane care trăiesc din reclamă la produse pe care nici nu apucă să le folosească.

Anda Adam a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu

Anda Adam este cea mai nouă vedetă care a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Actrița a început o campanie împotriva persoanelor din showbiz cărora nu le vede rostul. Actrița a spus că încearcă, în acest fel, să le desființeze pe vedetele care trăiesc din reclame la produse pe care nici nu apucă să le folosească. Recent, Anda Adam a intrat în vizorul actriței, care a comentat aspectul fizic al acesteia. Oana nu a fost deloc blândă în declarații, susținând că abuzează de photoshop.

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, ca ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru lipsa de rețineri cu care comentează despre oricine și orice, când vrea ea. Fanii ei apreciază spiritul liber al actriței și o stârnesc, totodată, cu fel de fel de întrebări legate de vedetele din showbiz. E suficient ca ei să îi ofere Oanei un nume, că mai apoi vedeta spune, fără opreliști, tot ce crede despre persoana respectivă. În vizorul Oanei au intrat mai ales influencerițe.

”Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA? Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă? Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?”, a scris Oana pe Instagram, referindu-se atunci la Adelina Pestrițu.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top