Connect with us
Anda Adam vorbește din nou despre divorț: "Oamenii se mai și ceartă!"

Vedete

Anda Adam vorbește din nou despre divorț: „Oamenii se mai și ceartă!”

Anda Adam este una dintre cele mai celebre cântărețe din România. Aceasta este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu, alături de care a dat naștere și unei fetițe. Deși cei doi au pozat mereu în cuplul perfect și au încercat să țină relația lor departe de ochii lumii, se pare că lucrurile nu merg tocmai bine între ei, motiv pentru care au apărut mai multe zvonuri care susțin că cei doi sunt în prag de divorț. Cu toate acestea, Anda a negat informațiile, însă ele au continuat să apară, motiv pentru care vedeta a intervenit să lămurească tot.

Anda Adam nu ar accepta să fie lovită

Deși Anda Adam a negat mereu faptul că pe ea și Sorin îi paște divorțul, surse apropiate ale acestora au declarat că situația lor nu este deloc una fericită. Ele spuneau în urmă cu ceva timp că, deși locuiesc împreună, cei doi soți nu mai au nicio apropiere fizică și mai stau în această formulă doar de dragul copilului. Toate detaliile pentru divorț ar fi fost stabilite și mai urmează doar procesul.

Cu toate acestea, Anda a explicat atunci că tot ce se spune sunt doar aberații și că nu se pune problema de divorț, mai ales de stabilirea vreunei pensii alimentare sau de depunere a actelor de divorț.

Anda Adam a avut acum o nouă intervenție, explicând cum stau lucrurile în familia ei. Cântăreața crede că aceste bârfe au pornit de la vreun vecin care poate să fi auzit vreo discuție contradictorie, având în vedere că ei locuiesc la bloc. În plus, crede că perioada de izolare i-a tensionat puțin, mai ales că cea mică a stat mai mult în casă, nu a avut activitate.

Cât despre ceea ce nu ar accepta niciodată la Sorina este violența. Anda a mărturisit că ar putea trece peste infidelitate dacă se demonstrează că s-a ajuns acolo din motive bine întemeiate, însă nu ar putea trece peste jigniri și lovituri, de care nu se pune problema în căsnicia ei. Ea a mai spus că nu ar sta cu cineva doar de dragul copilului, arătând că nu asta o ține alături de soțul ei și că divorțul nu există.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată. În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat.”, a declarat Anda Adam.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top