Connect with us
Anda Adam divorțează după cinci ani de căsnicie. Au fost depuse actele de divorț

Vedete

Anda Adam divorțează după cinci ani de căsnicie. Au fost depuse actele de divorț

Anda Adam a intrat în atenția publicului, după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar vrea să divorțeze de Sorin Niculescu. Unele detalii observate în mediul online, precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor, susțineau aceste ipoteze. Deși vedeta a declarat că atunci când va fi cazul, ea va anunța public că divorțează, se pare că informațiile au venit din surse apropiate ale acesteia. Astfel, soții ar fi decis deja separarea și nu mai există cale de împăcare.

Anda Adam divorțează! A depus deja actele de divorț

Divorțul dintre Anda Adam și soțul său este tot mai aproape. Relația lor a ajuns la final și lucrurile nu mai pot fi remediate. Sue pare că zvonurile care spuneau că, deși Sorin a scăpat de închisoare, s-a ales cu probleme în căsnicie și că stresul l-a determinat să-și neglijeze responsabilitățile, punând presiune asupra Andei, au fost adevărate. Problemele în căsnicie apăruseră și erau semne ale unei despărțiri.

Deși Anda a negat un eventual divorț, surse din anturajul lor au dezvăluit pentru Impact.ro cum stau lucrurile. Cei doi locuiesc în aceeași casă doar de dragul fetiței lor, fără a mai avea vreo apropiere fizică, iar peste o lună va avea loc divorțul la notar. Au stabilit toate detaliile, precum custodia sau pensia alimentară, iar cel mai afectat este Sorin, care ar fi făcut tot posibilul ca mariajul lor să meargă. Cei doi vor păstra o relație bună de dragul fetiței lor, căreia vor trebui să-i explice situația, însă nimic nu mai poate fi făcut pentru a se împăca.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze.  Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele.”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi pentru sursa citată.

Anda Adam era pregătită de divorț

Anda Adam a vorbit despre cum decurg lucrurile în căsnicia ei. A mărturisit că ea și soțul ei au întâmpinat și momente mai puțin plăcute, în care lucrurile nu au mers atât de bine, ca în orice altă familie. Cu toate acestea, ea susține că nu se teme de un eventual divorț și ar fi pregătită pentru o astfel de schimbare, mergând mereu pe mâna destinului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Dan T

    2020-07-02T09:54:22+03:00 at 9:54

    Inca odata mitul occidental al rezolvarii tuturor problemelor prin discutii este invalidat.
    In relatiile dintre oameni- de orice fel – baza o constituie conceptiile despre viata; idee greu de constientizat de catre mintile superficiale nu numai din showbiz. Compatibilitatea in alte domenii – atractia fizica de ex-conteaza dar nu e determinanta- asiguratoare- pentru o relatie buna de lunga durata.
    Ce nu inteleg la acesti oameni: de ce fac copii care, cel mai adesea, cresc in familie monoparentala ? Inconstienta conservatoare ? Stabilitatea materiala este conditia hotaratoare ? Gresit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top