Connect with us
Andi Moisescu s-a infectat cu noul virus COVID-19

Vedete

Andi Moisescu s-a infectat cu noul virus COVID-19

Omul de televiziune, Ani Moisescu, a fost depistat pozitiv cu virusul Sars Cov 2. Vedeta a primit vestea proastă chiar înainte de a începe cea de-a șasea zi de audiții pentru emisiunea Românii au talent. Imediat, Andi Moisescu, a abandonat filmările și s-a autoizolat, așa cum cere regula în aceste situații.

Andi Moisescu se află în izolare

Andi Moisescu se numără printre vedetele confirmare pozitiv cu noul virus. El a primit rezultatul testului chiar înainte de a începe ziua cu numărul șase de audiții pentru Românii au talent, unde el este jurat.

Urmare a acestui rezultat, Andi nu a mai continuat filmările, și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale, așa cum se face în aceste situații.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!” , anunțat Andi după aflarea rezultatului testului.

În studiourile de la Pro TV au fost luate toate măsurile de siguranță, astfel că filmările pentru emisiunea Românii au talent continuă.

Menționăm faptul că, sâmbătă, 31 octombrie 2020, și Codin Maticiuc a anunțat că are coronavirus, nu doar el, ci și iubita lui și copiii.

Actorul și detectivul de la Masked Singer România a spus că a început să se simtă rău încă de duminica trecută. Luni, la prima oră, s-a testat, iar până luni seara avea deja rezultatul.

Din păcate, acest a fost pozitiv pentru toată familia. Doar părinții lui și părinții iubitei lui au scăpat neifectați. Codin a spus că s-a ferit cât a putut de acest virus, încă de când a început pandemia, și că nu are habar unde s-ar fi putut infecta.

Vedeta tv a declarat că nu are gust și miros, dar, în rest, nu prezintă niciun simptom de coronavirus.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top