Connect with us
Andra Măruță a vorbit în premieră despre cel de-al treilea copil. Artista a făcut mărturisirea în cadrul unui interviu pe Youtube.

Vedete

Andra Măruță a făcut anunțul mult așteptat! A vorbit despre al treilea copil!

Andra Măruță și-a surprins fanii într-un mod plăcut. Artista a susținut un interviu pe contul său de Youtube în care a vorbit despre cel de-al treilea copil!

Andra și Cătălin Măruță au împreună o fetiță și un băiețel, dar își mai doresc un copil. Speculații privind o posibilă sarcină a Andrei au apărut frecvent în presă de-a lungul acestui an, însă acum artista a făcut anunțul. „Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, ne mai bate gândul să facem unul”,  a spus Andra în cadrul interviului.

Citește și: Andra, mesaj pentru Andreea Bălan: „Nu-mi vine să cred că…”

Citește și: Andra spune adevărul despre relația cu Cătălin: „Din când în când…”

„Am eu un cântec, „Niciodată să nu spui niciodată”. Nu aş vrea să spun că nu, pentru că David îşi doreşte încă un frăţior sau o surioară. Nu neapărat pentru mine sau pentru Cătălin aş face un copil, ci pentru ei, pentru că e frumos să creşti cu fraţi lângă tine. Creşti frumos şi ai siguranţa că te poţi baza pe cineva şi la tristeţe şi la bucurie. Noi iubim foarte mult copiii”, a mai spus cântăreața.

Catalin si Andra Maruta au facut nunta in anul 2008, iar de atunci formeaza una dintre cele mai populare familii din showbizz-ul romanesc. Cei doi au impreuna 2 copii, pe David in varsta de 5 ani şi pe micuta Eva Maria, in varsta de 1 an.

Pe 25 octombrie 2016, Andra a lansat cea mai nouă piesă a sa. Este vorba despre „Floare-de-nu-mă-uita”, o melodie lansată în colaborare cu Dorian Popa. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, melodia a adunat peste 700.000 de vizualizări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top