Connect with us
Andra Măruță a dezvăluit un mare secret al relației sale cu Cătălin Măruță. Cei doi sunt împreună de opt ani.

Vedete

Andra Măruță spune adevărul despre relația cu Cătălin: „Din când în când…”

Cătălin și Andra Măruță reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. În anul 2008, cei doi au făcut nunta la Târgu Jiu, în prezența a circa 750 de persoane.

“Petrecerea de nunta s-a tinut intr-un cort urias, cu candelabre imense, ridicat chiar pe pe insula de pe lac. Deplasarea la local s-a facut cu niste vaporase impodobite cu ghirlande de flori, iar la coborare, am fost asteptati cu un covor rosu presarat cu petale de flori, iar pe ambele parti erau hostese! Drumul pana la cort a fost luminat de faclii, de parca ziceai ca suntem intr-un film de la Hollywood! A fost absolut superb, iar mirii au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa ne simtim bine!”, povestea un apropiat al cuplului după nunta de vis.

Citește și: Andra, victima escrocilor! Ce a patit cantareata

Citește și: Andra rupe tacerea! Ce spune despre sarcina

De atunci, cei doi au devenit fericiții părinți a doi copii: David (5 ani) și Eva Maria (un an).

Andra Măruță a decis să dezvăluie secretul mariajului fericit cu Cătălin. Aceasta spune că relația lor se bazează pe multă încredre, umor și iubire. „Reteta noastra nu e complicată și cred că toate cuplurile solide funcționează la fel. Ingredientele sunt respectul, umorul, ințelegerea, încrederea si, în special, multă iubire. Și, din când în când, o cină romantică asezonată cu un pahar cu vin roșu”, a declarat Andra pentru kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top