Connect with us
Andra de abia așteaptă Românii au talent, vedeta are site pentru femei

Vedete

Andra și-a lansat site pentru femei și de abia așteaptă Românii au talent

Andra le-a mărturisit fanilor săi că de abia așteaptă să revină în postura de jurat la Românii au talent.

Mi-e dor de Romanii au talent! Abia astept sa inceapa noul sezon!, scris Andra pe Facebook.

Vedeta și-a lansat de curând un site de femei. www.andraonline.ro este site-ul de lifestyle feminin al Andrei, unde își invită fanii să citească despre vacanțe și trucuri de frumusețe.

“Sunt foarte fericită că fanii mei au aflat despre site chiar în ziua lansării. Sper să se întoarcă des pentru a afla noutăți și a citi sfaturi despre vacanțe, recomandări de cadouri, trucuri de machiaj și multe altele. Am pregătit și concursuri pentru cititori și, surpriză, niște materiale video exclusive cu temă specială. Nu vreau să spun mai multe deocamdată. Rămâneți cu ochii pe andraonline.ro!”, a declarat artista despre succesul înregistrat pentru andraonline.ro.

Revista lui Teo Trandafir, model pentru vedete

În ultima perioadă vedete precum Andra, Andreea Esca, Adelina Pestrițu sau Marina Almășan și-au lansat site-uri pentru femei, după modelul de succes înregistrat de revista TEO, deținută de Teo Trandafir.

Revista TEO este constant pe locul întâi în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet) la concurență directă cu unica.ro, unul din cele mai vechi site-uri de lifestyle feminin din România.

Revista Teo rezultate trafic SATI

Revista de lifestyle feminin a lui Teo Trandafir lider în SATI

Teo Trandafir are pe revista sa, zilnic, peste 230.000 de vizitatori unici, avansând hotărât spre poziția de lider în clasamentul SATI.

FOTO: Andraonline.ro

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top