Connect with us
Andra Maruta a cazut din nou victima escrocilor. Acestia se folosesc de un cont fals cu numele cantaretei, pentru concursuri cu telefoane gratuite.

Vedete

Andra Maruta, victima escrocilor! Ce a patit cantareata

Andra Maruta a fost din nou victima escrocilor. Dupa ce in urma cu cateva luni, aceastia s-au folosit de o pagina falsa cu numele sau, pentru a-i scoate masina la vanzare, escrocii au recidivat.

Acestia s-au folosit de un nou cont fals, pentru a raspandi informatia ca nevasta lui Catalin Maruta organizeaza un concurs cu telefoane gratuite.

Citeste si: Andra i-a rupt turta fetitei si apoi a facut un anunt neasteptat

Citeste si: Andra rupe tacerea! Ce spune despre sarcina

“Buna seara dragii mei aceste telefoane vreau sa le dau cadou , impreuna cu compania ne-am gandit sa facem cadou cate un telefon fiecarui participant care va fi extras . Tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii mele Andra Maruta , si SHARE impreuna cu un coment particip la acest post. Va pup si va astept aici sa participati. Atentie extragerea va avea loc pe data de 28 septembrie 2016. Va pup inca odata si va doresc o seara minunata! Si sa nu uit dragii mei astept sa va abonati si pe canalul meu de youtube astfel incat sansele la castig sunt mai mari. Acesta este linkul Astept sa va abonati”, este mesajul de pe contul fals al Andrei.

andra-maruta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top