Connect with us
Andra a vorbit despre problemele din relație: "Adesea mă simt obosită..."

Vedete

Andra a vorbit despre problemele din relație: „Adesea mă simt obosită…”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste, care nu a ieșit niciodată în evidență cu scandaluri sau relații amoroase, ci doar cu taentul său. Într-o perioadă în care tot mai multe vedete divorțează, Andra a vorbit despre problemele dintr-o relație.

Citește și: Andra Măruță a făcut anunțul mult așteptat! A vorbit despre al treilea copil!

Citește și: Andra Măruță spune adevărul despre relația cu Cătălin: „Din când în când…”

Andra a declarat că foarte rar simte nevoia să fie singură, pentru că de cele mai multe ori își încarcă bateriile când are familia în jurul ei.

„Am puţine momente în care simt nevoia să fiu singură, mă încarcă extraordinar compania familiei şi a prietenilor. Sunt fie acasă, unde am gaşcă mare deja, fie cu colegii de trupă, când am un concert, sau cu echipa mea, când lucrăm la un proiect nou, cum ar fi site-ul sau un concept pentru un spectacol. Cred că sunt o norocoasă, datorită meseriei mele mă întâlnesc cu foarte mulţi oameni deosebiţi“.

„Adesea mă simt obosită, dar nu aş zice că nu mai pot. Am nevoie doar să vorbesc cu cineva care mă cunoaşte bine şi să mă odihnesc, imediat îmi încarc bateriile. Nu zic că nu e greu să fii mamă a doi copii mici, să participi la două show-uri mari de televiziune, să filmezi clipuri şi să ai concerte, dar am ajutoare, lucrez în echipă cu soţul meu acasă, iar pe plan profesional lucrez cu oameni în care am încredere, mă simt bine. Chiar am chef să dau tot ce pot. E important să ai alături oamenii pe care ţi-i doreşti“.

Andra a vorbit și despre o relație de iubire și totodată peste ce nu ar putea să treacă niciodată cu vederea.

„Grea întrebare, ştii că iubirea schimbă tot. Nu cred că aş putea spune ceva anume pentru că o relaţie profundă, aşa cum avem noi, te învaţă că oamenii fac şi greşeli, au şi slăbiciuni, se şi schimbă în timp, şi atunci partenerii trebuie să se redescopere mereu, să fie mereu atenţi unul cu altul, să fie iertători şi să pună mereu relaţia pe primul plan, înaintea orgoliului. Îl iubesc mult pe Cătălin şi, de aceea, cred că relaţia noastră poate trece peste orice problemă“, a mai spus Andra pentru revista SPY.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top