Connect with us
Andreea Antonescu, probleme cu poliția după scandalul cu 112. Ce o așteaptă pe solistă

Vedete

Andreea Antonescu a sunat azi noapte la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Copou, de Ştefan Manolache

Andreea Antonescu a fost protagonista unui scandal uriaș în seara zilei de 19 februarie. Artista ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că este ținută cu forța într-un apartament din Iași, de către iubitul ei Ștefan Manolache. Reprezentanții Poliției Iași au confirmat acest incident.

Andreea Antonescu a sunat azi noapte la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Copou, de Ştefan Manolache

Andreea Antonescu a primit o amendă uriașă după ce a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din cartierul Copou din Iași. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, acolo unde i-au găsit pe Andreea Antonescu și pe Ștefan Manolache sub influența băuturilor alcoolice, iar vedeta ar fi spus că a fost doar o glumă. Andreea a negat că a fost vreun scandal între ei și a declarat că lucrurile sunt sub control și totul a fost o joacă.

Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru că a sunat în mod nejustificat la 112.

Vă reamintim că Ștefan Manolache, este fiul unui politician controversat, este cunoscut pentru problemele cu legea și în trecut a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal cu un taximetrist.

Polițiștii din Iași au confirmat acest caz. “Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: Andreea Bălan și soțul ei, în pragul divorțului: ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top