Connect with us
Andreea Bălan, amintiri dureroase: ”M-a bătut! Este exact ca tatăl lui”

Vedete

Andreea Bălan și soțul ei, în pragul divorțului: ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați”

George Burcea și Andreea Bălan nu trec printr-o perioadă prea ușoară. După ce s-au întors din vacanța exotică în care au fost în luna ianuarie, între cei doi au început să apară tensiuni. Deși nu se știe clar motivul pentru care nu se mai înțeleg, se pare că George Burcea confirmă zvonurile într-un anumit mod subtil.

Andreea Bălan și soțul ei, în pragul divorțului: ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați”

Potrivit cancan.ro, persoane apropiate celor doi au dezvăluit că totul a început de la faptul că Burcea i-ar fi ascuns Andreei detalii dureroase din viața sa. Soția lui nu ar fi știut că tatăl său a făcut închisoare pentru omor și a aflat asta din presă. Andreea Bălan s-a ferit să vorbească despre acest subiect, deși a fost abordată de multe ori de către jurnaliști.

George Burcea a fost contactat de reporterii cancan și întrebat despre toată această situație, iar raspunsul său dă de înțeles că lucrurile nu sunt pe un făgaș bun. ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”a spus George Burcea.

Se pare că în ultimele zile actorul ar fi lipsit de acasă și și-ar fi ocupat timpul cu unul dintre prietenii săi actori. Soțul Andreei Bălan își petrece mult timp cu Daniel Nuță, actor în serialul ”Sacrificiul” și nu prea mai dă pe acasă, lucru care pe Andreea o supără destul de mult.

Citește și: Câți bani ar fi primit fosta soție a lui Alex Velea, pentru a-i acorda divorțul fără scandal

Citește și: Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soț. Acum a povestit totul

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top