Connect with us
Andreea Bălan rupe răcerea: ”Eu n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii”

Vedete

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri de ultimă oră! Care este adevărul

Andreea Bălan a decis că este momentul să facă lumină și a scris un mesaj tuturor celor care o urmăresc și o încurajează zi de zi. Ea a precizat că tot ce își dorește este să își protejeze fetițele.

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri de ultimă oră! Care este adevărul

Andreea Bălan a confirmat că tot ce se scrie în presă este adevărată. Așadar relația dintre ea și George Burcea s-a rupt. Probabil că motivul este dependența actorului de substanțe itnerzise, având în vedere că a fost prins drogat la volan.

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️
Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat.
In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧
Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤 „, a scris artista pe pagina ei de Instagram alături de o poză în care este îmbrăcată în rochie de mireasă.

Andreea Balan. sursa foto: instagram

Andreea Balan. sursa foto: instagram

Fanii nu au ezitat să o încurajeze și să îi trimită o mulțime de mesaje de susținere. Până acum George Brucea nu a avut nicio reacție, însă cu o zi în urmă el i-a criticat pe cei care comentează situația lor.

Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Citește și: Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top