Andreea Bălan comparată cu Bianca Drăgușanu. De ce au taxat-o fanii

29.10.2020
Andreea Bălan comparată cu Bianca Drăgușanu. De ce au taxat-o fanii

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. A muncit încă de mică și a construit totul singură, pas cu pas. Este un munte de ambiție și are, de câțiva ani, două motive extrem de puternice să continue drumul de succes. Andreea este mama a două fetițe cărora le oferă tot ce au nevoie. Pe lângă rolul de părinte, vedeta își vede de proiectele sale muzicale, dar și de cele de la televizor. Este jurat în emisiunea Te cunosc de undeva, și este foarte activă pe Instagram unde își ține fanii la curent cu întreaga ei activitate profesională și de familie.

Andreea Bălan, schimbări la aspectul fizic?

Imaginea Andreei Bălan a fost comentată în fel și schimb, dintotdeauna. Încă din perioada Andre, vedeta nu a putut să facă nici măcar un pas fără ca acesta să devină subiect de știre. De altfel, cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare unde vorbește cu fanii ei, și postează zilnic.

De puțin timp, Andreea a început să primească comentarii răutăcioase la pozele pe care le publică. Unii dintre fanii ei, sau nu neapărat fani, i-au scris că și-a făcut operații estetice, iar cineva a asemănat-o cu Bianca Drăgușanu.

“Deci NU am recunoscut-o! Arată bine, doar că şi-a pierdut toate trăsăturile de la Mama Natură” / “Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare”, a spus cineva.

Obișnuită să fie comentată, Andreea Bălan nu a răspuns răutăților, mai ales că ea a spus în repetate rânduri că nu are intervenții chirurgicale, în afară de implantul mamar. Tot ea a declarat că nu va mai răspunde la aceste întrebări, pentru că i se par lipsite de respect.

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a spus Andreea la un moment dat.

Articolul continua dupa publicitate